Kérdése van? Tegye fel! Webáruház: +36 70 / 633 33 86 | Díszfaiskola: +36 30 / 426 08 45 | Dunaföldvár, 6-os út, Penny mellett | Nyitvatartás

Ágdarálás

Ágdarálás
Ágdarálás

Dunaföldvári és Paksi telephellyel rendelkezünk. Paks és Dunaföldvár 60km-es körzetében vállaljuk a munkálatokat. Az aktuális árakért érdeklődjön az árajánlatkérés gombra kattintva, telefonon vagy emailben!

A metszés, gyérítés, favágás során keletkezett hulladék ágak kezelése sok esetben fejtörést okoz.

A legjobb és leggyorsabb megoldás, ha ledaráljuk ezeket az ágakat ledaráljuk. Az így keletkezett mulcsot elszállítjuk vagy a helyszínen talajtakarásra felhasználhatja.

Bővebben
Részletek

A metszés fontos a kerti munkákban, mert segít megőrizni a kert növényeinek egészségét és szépségét.

A metszés eltávolítja az elhalt, elvadult, beteg növényi részeket, elősegíti a sövények megfelelő formájának megőrzését és megakadályozza az örökzöldek és évelők túlzott terjeszkedését.

A metszés segít a kertben lévő fák és bokrok megfelelő alakjának megőrzésében, így javítva a kert összképét. Emellett az ágak eltávolítása növeli a kerti növények tápanyagigényét, növeli azok fényigényét, és csökkenti a betegségek és kártevők kialakulásának kockázatát.

A metszés során levágott vesszőket, nagyobb ágakat, speciális darálónkkal pillanatok alatt felapírtjuk. Az így keletkezett mulcsot elszállítjuk vagy a helyszínen talajtakarásra felhasználhatja.

Adatok
Cikkszám
SZ-AD
Hasonló termékek