Kérdése van? Tegye fel! Webáruház: +36 70 / 633 33 86 | Díszfaiskola: +36 30 / 426 08 45 | Dunaföldvár, 6-os út, Penny mellett | Nyitvatartás

Játszóterek

Miért érdemes a kertünkbe saját játszóteret építeni?

Biztonság: Saját játszóterünkön jobban ellenőrizhetjük a gyerekek biztonságát, hiszen mi magunk tervezhetjük és építhetjük azokat az elemeket, amelyek megfelelnek a gyermekek korának és készségszintjének. Az ellenőrzési lehetőségek is sokkal jobbak, így elkerülhető a balesetek veszélye.

Kényelem: A saját játszóterünkön kényelmesebb lehet a gyerekek felügyelete, mert nem kell utaznunk, vagy kényelmetlen külső helyszíneket keresnünk. Mindig a szabadban lehetünk, és a kertben környezetbarát módon játszhatunk, anélkül, hogy időnként a játszóterek zsúfoltságától szenvednénk.

Közösség: Az otthoni játszótér lehetőséget ad arra is, hogy a szomszédokkal, barátokkal játszunk, és így a gyerekeknek nagyobb lehetősége nyílik a kapcsolatépítésre és a közösségi szocializációra.

Egészség: A saját játszóterünkön lehetőségünk van arra, hogy olyan játékokat építsünk, amelyek segítenek a gyerekek egészségének javításában. A kertben futópályát, ugrálókötelet vagy más, aktív játékokat építhetünk be, amelyek segítenek a gyerekeknek a mozgásban.

Kreativitás: Az otthoni játszótér kialakítása lehetőséget ad a kreativitásunk kibontakoztatására, hiszen magunk tervezhetjük és építhetjük az elemeket. Így kialakíthatunk egyedi és különleges játszóteret a gyerekek számára, amelyre büszkék lehetünk.