Kérdése van? Tegye fel! Webáruház: +36 70 / 633 33 86 | Díszfaiskola: +36 30 / 426 08 45 | Dunaföldvár, 6-os út, Penny mellett | Nyitvatartás

Kerti játszóterek, tornyok

 

Megéri a kertbe játszóteret építeni

A kerti játszóterek és tornyok nagyon népszerűek a családok körében, hiszen lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy a szabadban, friss levegőn játszanak és aktívan töltik az idejüket. Ezek az építmények különféle elemeket tartalmaznak, mint például mászófalakat, hintákat, csúszdákat, ugrálókat, létrákat és sok más játékelemet.

A kerti játszóterek és tornyok általában fából készülnek, és gyakran egyedi méretben és stílusban készülnek el. A tervezés során fontos figyelembe venni a gyermekek korát és készségszintjét, valamint azokat a biztonsági szempontokat, amelyek a játszóterekre vonatkoznak.

Az építkezés során két fő típusú kerti játszóteret lehet megkülönböztetni: a talajon és a magasban épült játszótereket.

A talajon épült játszóterek általában egyszerűbbek, és könnyen hozzáférhetők a kisgyermekek számára. Ezek az építmények rendszerint tartalmaznak csúszdákat, hintákat, mászókat és ugrálókat, és a gyerekeknek lehetőséget adnak a játékra és a szabadban eltöltött időre.

A magasban épült játszóterek viszont több kalandot kínálnak, és széles körű játékelemeket tartalmaznak, mint például függőhídak, hintaágyak, toronyházak, mászófalak és csúszdák. Ezek az építmények általában nagyobb teret igényelnek, és az építésükhöz szakemberre van szükség.