Január és február hónapban kertészetünk tartós +10°C -tól van nyitva! Ebben az időszakban érkezett rendelések teljesítését márciustól kezdjük!

2023.12.05.-től tavaszi megrendeléseket felveszünk. A rendeléseket 2024.03.15.-től kezdjük el kiszállítani beérkezési sorrendben.

Kérdése van? Tegye fel! Webáruház: +36 70 / 633 33 86 | Díszfaiskola: +36 30 / 426 08 45 | Dunaföldvár, 6-os út, Penny mellett | Nyitvatartás

Rezisztens szőlő fajták

A rezisztens szőlő olyan fajta szőlő, amely ellenállóbb a különböző betegségekkel és kártevőkkel szemben, így csökkenti a növényvédelmi vegyszerek használatának szükségességét. Ez a tulajdonság azért fontos, mert a hagyományos szőlőfajtáknál a betegségek és kártevők elleni védekezéshez gyakran vegyszerek használata szükséges, amelyek környezeti és egészségügyi kockázatokkal járhatnak. A rezisztens szőlőfajták fejlesztése és termesztése ezért egyre népszerűbb az egészséges élelmiszerek és a környezetvédelem iránt érdeklődők körében. Webshopunkban az alábbi rezisztens szőlőfajták vásárolhatók meg.